Thomas B`s Blog

Thomas B`s Blog

torsdag den 20. marts 2014

Det rene knald !

Om så samtlige regeringer og samtlige lovgivende forsamlinger i verden vedtog et generelt forbud mod salg af narko, så ville forretningerne fortsætte om ikke uanfægtet, så i hvert fald i et sådant omfang, at det ville stå klart for enhver, at et sådant forbud er håbløst ”


Sådan lød det i JP`s leder den 5. marts. Eller næsten, - for herover er ordet prostitution, så bare udskiftet med ordet narko. Velkommen til en verden af testoteron, arrogance og et menneskesyn på neandertalerniveau, velkommen til sammenkomst i mændenes loge for bevarelse af den mandlige selvforståelse, - Vi blev født med retten til sex, hvor vi vil, - når vi vil ! I kan alligevel ikke afskaffe skidtet. I dag er vi dog kommet af med alt hvad der hedder narko ved hjælp af dygtigt og effektivt politiarbejde samt politisk opbakning ! Eller hvordan er det lige det er ? Stiller alt lovgivning krav om en 100 % udryddelsesprocent ? Så er der vist en del lovgivning der, skal trækkes tilbage.

Hos jer på JP lægger man selvfølgelig ansigtet i de rette alvorlige folder og tage ad notam, at en del tidligere prostituerede tilsyneladende har lidt overlast. Men det skal jo ikke gå ud over de frigjorte kvinder der indgår handler om en legitim handelsaftale mellem to mennesker i sin rene form ! Tillader mig lige at give den en tak mere på jeres vegne, - ”I sin forædlede form.”

Man kan næsten høre jer drenge på JP gnække over sprogblomsten. ”En legitim handelsaftale mellem to mennesker i sin rene form”, - læg mærke til at sætningen er totalt renset for alt snavs. Vupti og med et er alt det onde væk ! Væk er alle de grumme fortællinger fra de tidligere prostituerede. Prostitution er nu stuerent, - nu mangler vi bare de prostituerede får næringsbrev ! Man ser næsten frem til den dag redaktør JP`s datter, Lystige Louise stolt fremviser far sit næringsbrev og går i gang med at byde sig til hos kollegaerne i JP`s kantine !
Men nej, selvfølgelig sker det ikke. Virkeligheden trænger sig ikke på hos JP, som den gør hos prostitutionens prolitariatet, som i så smukt kalder det.. Her er alvoren tydelig ! Her lyder en af truslerne til en af de tidligere prostituerede kvinder i gav ordet for nylig:

”Hvordan kan man være så dum at være imod købesex, hallo så begynder vi sgu da bare at voldtage jer kællinger i stedet for, hvis vi ikke længere må købe jer og gøre som vi vil, hvad fanden tror du er bedst for samfundet” ?

Kære JP. Jeg har langt mere respekt for prostitutionens proletariat. De er i det mindste ærlige. De føler sig truet og tager til genmæle. Det kan man da forholde sig selv ! Der er ikke så meget udenomssnak. Orderne er beskidte og grimme, - akkurat lige som prostitution.

Hvis bare JP da var mand nok til at indrømme det !

Ingen kommentarer: